Reetsesteenweg 152 - 2630 Aartselaar

Het complete aanbod plantensoorten in ons plantencentrum

Jouw tuin is uniek, in ons plantencentrum vind je gegarandeerd die ene plant die perfect past binnen jouw tuinconcept. Onze planten zijn met de grootste zorg gekweekt, zodat jij zeker bent van een kwalitatieve aankoop, waar je lange tijd plezier van hebt.

Welke plantensoorten zijn interessant voor je tuin?

Elke tuin is anders, het is daarom erg belangrijk om vooraf goed op de hoogte te zijn over de oriëntatie en het bodemtype van je tuin. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de klimatologische omstandigheden, zoals de temperaturen, de regenval en de overheersende windrichting, om ervoor te zorgen dat je planten koopt die goed groeien en lang meegaan.

Top 5 meest verkochte planten voor een Belgische tuin.

Hortensia's

Hortensia’s zijn prachtige struiken die bekend staan om hun grote bloemen in verschillende kleuren, zoals roze, wit en blauw. Ze zijn geschikt voor de meeste bodemsoorten en kunnen goed tegen regenval.

Lavendel

Lavendel is een veelzijdige plant die goed gedijt in de Belgische zon. Het heeft een aangename geur en kan gebruikt worden als bodembedekker of als haag. Het vereist weinig onderhoud en kan goed tegen droge zomers.

Rhododendrons

Rhododendrons zijn prachtige struiken met grote bloemen in verschillende kleurvariëteiten. Ze zijn geschikt voor zure bodems en kunnen goed tegen de regenval en koude winter.

Siergrassen

Siergrassen zijn een populaire keuze voor onze tuinen en voortuinen vanwege speelse, weelderige uitstraling. Ze zijn geschikt voor verschillende bodemsoorten en vereisen weinig onderhoud.

Vlinderstruiken

Vlinderstruiken zijn prachtige struiken die bekend staan om hun vermogen om vlinders aan te trekken. Ze zijn geschikt voor de meeste bodemsoorten en kunnen goed tegen regenval.

Opendeurweekend

Op zondag 26 maart zijn we uitzonderlijk open van 10u tot 17u.