Reetsesteenweg 152 - 2630 Aartselaar

Kwaliteitsbomen uit onze eigen boomkwekerij

Onze hoofdactiviteit is het kweken van bomen. Onze bomen zijn met de grootste zorg gekweekt, waardoor je met een top-exemplaar naar huis gaat. Om een mooie, rechte boom te kweken, binden wij jonge exemplaren tegen bamboestokken. Die snoeien we tot de perfecte vorm. Bij aankoop halen we ze met de machine uit de grond om de wortels zo min mogelijk te beschadigen.

Bomen met de grootste zorg gekweekt

Je vindt in onze boomkwekerij meer dan 500 verschillende soorten bomen gaande van sierbomen tot fruitbomen en grote loofbomen. Daarmee horen we in België tot de top 5 van boomkwekers met het ruimste assortiment. Ontdek onze bomen in de nieuwe catalogus.

Heesters en hagen om het jaar rond te planten

Wij kweken sierheesters in pot. Dat zorgt ervoor dat de plant een waterbuffer heeft, zodat je ze ook in de zomer nog kan planten. Een groot deel kweken we zelf uit stekjes, waardoor we zeker zijn van de beste kwaliteit.

De planten die we speciaal voor hagen kweken, scheren we jaarlijks om een dichte, compacte plant te krijgen. Op deze manier krijg je een dichte haag bij aanplant, wat meteen zorgt voor een mooie uitstraling in je tuin.

Professioneel advies bij het kopen van bomen en hagen

Bomen kopen voor je tuin doe je best in samenspraak met onze experten. Bomen kies je in functie van de beschikbare ruimte. Maar bij aankoop is een boom in de meeste gevallen nog niet volgroeid, hou dus rekening me het toekomstige formaat. Bovendien heb je diverse types: hoogstam, halfstam, meerstammig, struikvormig… die telkens een andere invulling geven aan de omgeving.

Opendeurweekend

Op zondag 26 maart zijn we uitzonderlijk open van 10u tot 17u.