Reetsesteenweg 152 - 2630 Aartselaar

Najaarsactie 2023

Van 30 september tem 21 oktober geniet je bij ons opnieuw van 10% extra korting bovenop onze hoeveelheidskortingen! Dit op haagplanten, leibomen, sierbomen én fruitbomen.
Betalen doe je tijdens de actieperiode in oktober. Je bestelde plantgoed kan je afhalen in de loop van de maand november. Doe er je voordeel mee!

Onze najaarsactie geldt op onderstaande producten

  • Haagplanten (blote wortel, pot en kluit)
  • Leibomen (pot en kluit)
  • Sierbomen (blote wortel, pot en kluit)
  • Fruitbomen (blote wortel, pot en kluit)

Sierbomen

Blote wortel, pot en kluit

Sierbomen zijn – net als sierplanten – bomen die je koopt omwille van hun uitstraling. Door sierbomen te kopen zorg je voor karakter in je tuin. Sierbomen kunnen bloemen hebben, maar ook vruchten of een combinatie daarvan. Voorbeelden van sierbomen zijn de knotwilg, esdoorn, catalpa, magnolia, judasboom of bomen zoals de sierkers of de sierpeer.

Haagplanten

Blote wortel, pot en kluit

Haagplanten bieden privacy, beschutting tegen de wind en kunnen ook dienen als decoratieve elementen in jouw tuin. Populaire haagplanten zijn onder andere beuken, taxus, liguster en laurier. Regelmatig onderhoud en snoei zijn essentieel om een gezonde en mooie haag te behouden.

Leibomen

Pot en kluit

Leibomen zijn bomen die speciaal gesnoeid worden om horizontale takken op een bepaalde hoogte te laten groeien, meestal op een rechte stam of een hekwerk. Veel verschillende boomsoorten kunnen worden gebruikt voor leibomen, maar sommige van de meest populaire keuzes zijn lindebomen, esdoorns, perenbomen en fruitbomen zoals appel- en perenbomen. 

Bekijk ook onze instructievideo over het planten van leibomen.

Fruitbomen

Blote wortel, pot en kluit​

Fruitbomen zijn bomen die fruit produceren. Ze worden vaak aangeplant in tuinen, boomgaarden en landbouwgebieden om een verscheidenheid aan eetbare vruchten te leveren. Hier zijn enkele populaire soorten fruitbomen:

  • Appelboom: Appelbomen zijn een van de meest voorkomende fruitbomen ter wereld. Ze produceren een breed scala aan appelvariëteiten, zoals Granny Smith, Red Delicious en Gala.
  • Perenboom: Perenbomen dragen fruit zoals Bartlett, Anjou en Bosc peren. Ze zijn bekend om hun sappige en zoete vruchten.
  • Kersenboom: Kersenbomen bieden zowel zoete kersen als zure kersen (krieken). Populaire soorten zijn Bing, Rainier (zoet) en Montmorency (zuur).
  • Pruimenboom: Pruimenbomen produceren verschillende soorten pruimen, zoals de Europese pruim en de Japanse pruim. Voorbeelden zijn de Victoria-pruim en de Santa Rosa-pruim.

Opendeurweekend

Op zondag 26 maart zijn we uitzonderlijk open van 10u tot 17u.